Mine Canan Göldaf

İçerik Üreticisi

Medium Weight Sleek Arrow

Merhaba, ben Mine!

2012 yılından beri İçerik Üreticisi’yim 👩🏻‍💻

Turizm Fakültesi mezunu olmama rağmen zamanla ​keşfettiğim yeteneklerim ve ilgi alanlarım doğrultusunda ​Görsel Tasarım alanına yönelerek kendimi geliştirdim ✨


2018'ten beri tasarım dünyasının içindeyim. 2022 ​yılında Anadolu Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı ​bölümünü okumaya başladım ve şu an kendi kendini ​yetiştiren bir tasarımcı olarak yolculuğuma devam ​ediyorum 💃🏻


2012’de güzellik ve seyahat yazılarımı barındıran “Blog ​by Mine Canan” isimli blogumu açtım. Blog’um ​sayesinde güzellik ve kadın sitesi Kokteylde.com ile ​İçerik Editörlüğü hayatına giriş yaptım. MLIFE Dergisi‘nin ​moda sayfasında yazılarım yayınlandı.

Isolde Perfect, Dermokozmetika, Kuatra, Boyner, ​Batı Sezer Parfüm Shop, Aradolu.com, Takatuka, ​Elidor, Narecza, Dermokil, Goldwell, Doğatek ​Kozmetik, Klavuu ve Charmzone gibi birçok marka ​ile iş birlikleri yaptım.


2017 yılında freelance olarak İTÜ Çekirdek startup ​projesi olan online giyim markası META FANG‘ın ​sosyal medya çalışmalarını yürüttüm.


2018'te başladığım reklam ajansındaki Sosyal ​Medya Yöneticisi görevimden Ocak 2022'de ​ayrılarak bireysel olarak ilerlemeye karar verdim.


Şu an ise Canva Creators Türkiye Topluluğu’nda ​İçerik Üreticisi'yim 👩🏻‍💻 2024 Ocak ayından itibaren ​ise Canva Topluluk Elçisi olarak devam etmekteyim.

Ne Yapıyorum?

Canva’da Süper İçerik Üreticisi’yim. Kolay düzenlenebilir ücretsiz & pro Canva şablonları tasarlıyorum.

Aşağıdaki tıklanabilir bağlantıdan; Instagram gönderileri, özel günler, kartvizit, afiş, mobil video, davetiye, ​özgeçmiş, logo, duvar kağıtları, takvim vb. hazırladığım birçok şablona ulaşabilir; istediğin gibi düzenleyerek ​indirebilirsin!

Modern Bold Swiss Elements Orange Asterisk
Modern Bold Swiss Elements Orange Asterisk
Modern Bold Swiss Elements Orange Asterisk
Modern Bold Swiss Elements Orange Asterisk

Minimalist ve Şık

%100 Özelleştirilebilir

Kolay Düzenlenebilir

Ücretsiz & Pro Seçenekleri

Canva şablonlarıma göz at!

Ultra Thick Sleek Arrow

Kodu tarat!

(Buraya da tıklayabilirsin)

Hayatımdaki Anahtarlar

Güzellik, kozmetik, makyaj, dekorasyon, DIY, müzik, resim, sanat, çizim, suluboya, blog yazmak, fotoğraf, ​gezi, seyahat, kampçılık, doğa, evcil hayvanlar, bisiklet, müzik, festivaller, Formula 1, çiçeklerim ve iyi bir kahve!

Favori Renklerim

#F3F6EA

#E8F6B1

#DEDAF3

#F3CCFA

#AAF9AE

#262626

Canva ile ilgili

ipucu ve gelişmeler için

takip etmeyi unutma!

Ultra Thick Sleek Arrow
Quote Mark Icon

“Doğru ya da yanlış yol yoktur. Başlamanın ve büyümenin en iyi yolu sadece bunu yapmaktır. ​Olmak istediğim yere bile yakın değilim ama iyi bir yolda olduğumu düşünüyorum ✨ Tutarlı ​olun ve öğrenmeye devam edin!”


Ait olduğunuz yerde ve mutlu olduğunuz meslekte ilerlediğinizde her şey çok daha keyifli ​oluyor. Bu yüzden aramaktan, keşfetmekten ve denemekten vazgeçmeyin 💅🏻

Hiçbir zaman için geç değil 🚀


’“Ankura imparo” (Hala öğreniyorum) - Michelangelo

2024 ®

"til death, we do art."