Bold Playful Riso Wiggle

Merhaba,

ben Mine!

Canva İçerik Üreticisi

& Canvassador

Bold Playful Riso Wiggle

2012 yılından beri İçerik Üreticisi’yim 👩🏻‍💻

Turizm Fakültesi mezunu olmama rağmen zamanla ​keşfettiğim yeteneklerim ve ilgi alanlarım ​doğrultusunda Görsel Tasarım alanına yönelerek ​kendimi geliştirdim ✨


2018'ten beri tasarım dünyasının içindeyim. 2022 ​yılında Anadolu Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı ​bölümünü okumaya başladım ve şu an kendi kendini ​yetiştiren bir tasarımcı olarak yolculuğuma devam ​ediyorum 💃🏻


2012’de güzellik ve seyahat yazılarımı barındıran ​“Blog by Mine Canan” isimli blogumu açtım. Blog’um ​sayesinde güzellik ve kadın sitesi Kokteylde.com ile ​İçerik Editörlüğü hayatına giriş yaptım. MLIFE ​Dergisi‘nin moda sayfasında yazılarım yayınlandı.

Isolde Perfect, Dermokozmetika, Kuatra, Boyner, ​Batı Sezer Parfüm Shop, Aradolu.com, ​Takatuka, Elidor, Narecza, Dermokil, Goldwell, ​Doğatek Kozmetik, Klavuu ve Charmzone gibi ​birçok marka ile iş birlikleri yaptım.


2017 yılında freelance olarak İTÜ Çekirdek ​startup projesi olan online giyim markası META ​FANG‘ın sosyal medya çalışmalarını yürüttüm.


2018'te başladığım reklam ajansındaki Sosyal ​Medya Yöneticisi görevimden Ocak 2022'de ​ayrılarak bireysel olarak ilerlemeye karar verdim.


Kasım 2021'den beri Canva Creators Türkiye ​Topluluğu’nda İçerik Üreticisi'yim 👩🏻‍💻 2024 Ocak ​ayından itibaren ise Canva Topluluk Elçisi olarak ​katkıma devam etmekteyim.

Bold Playful Riso Wiggle

Ne Yapıyorum?

Canva’da Süper İçerik Üreticisi’yim. Hem ​bireysel hem kurumsal kullanımlar için ​ücretsiz ve pro seçenekleriyle hazır Canva ​şablonları tasarlıyorum 👩🏻‍💻


Aşağıdaki tıklanabilir bağlantıdan; sosyal ​medya gönderileri, özel günler, kartvizit, ​afiş, mobil video, davetiye, özgeçmiş, ​sunum, logo, duvar kağıtları, takvim vb. ​hazırladığım birçok Canva şablonuna ​ulaşabilir; istediğin gibi düzenleyerek ​indirebilirsin!

Kodu tarat!

(Buraya da tıklayabilirsin)

Hayatımdaki Anahtarlar

Güzellik, kozmetik, makyaj, dekorasyon, DIY, müzik, tasarım, resim, sanat, çizim, suluboya, blog ​yazmak, fotoğraf, gezi, seyahat, kampçılık, doğa, evcil hayvanlar, bisiklet, müzik, festivaller, Formula 1, ​çiçeklerim ve iyi bir kahve!

Favori Renklerim

#F3F6EA

#E8F6B1

#DEDAF3

#F3CCFA

#AAF9AE

#262626

Bold Playful Riso Wiggle

Canva ile ilgili ipucu ve gelişmeler için

takip etmeyi unutma!

Quote Mark Icon

“Doğru ya da yanlış yol yoktur. Başlamanın ve büyümenin en iyi yolu; sadece bunu yapmaktır.

Olmak istediğim yere bile yakın değilim ama iyi bir yolda olduğumu düşünüyorum ✨

Tutarlı olun ve öğrenmeye devam edin!”


Ait olduğunuz yerde ve mutlu olduğunuz meslekte ilerlediğinizde her şey çok daha keyifli oluyor.

Bu yüzden aramaktan, keşfetmekten ve denemekten vazgeçmeyin 💅🏻

Hiçbir zaman için geç değil 🚀


“Ankura imparo” (Hala öğreniyorum) - Michelangelo

2024 ®

"til death, we do art."